Bruidsmake-up

Bruidsmake-up tip 1: Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen.

make-up

Het is belangrijk je bruidsmake-up professioneel te laten aanbrengen door een ervaren Hair & Make-up Artist. Op je belangrijke trouwdag zit je vaak al vol zenuwen en adrenaline. Je make-up laat je dan ook het beste aanbrengen door een professional! Je wilt echt niet je bruidsmake-up verzieken door stress, zenuwen of iets anders!


Bruidsmake-up tip 2: Ruim voor de bruiloft dag en nacht crème gebruiken

make-up

Als je nog geen dag en nacht verzorging gebruikt, raad ik je aan hier ASAP mee te beginnen! Je huid heeft echt verzorging nodig. Als je dit niet doet heb je kans dat de make-up wordt opgezogen door je huid. Ook kan de bruidsmake-up er afglijden als je huid heel erg vet is. Een dag en nacht crème die voor je huidtype geschikt is, zal je huid in een goede balans brengen.


Bruidsmake-up tip 3: Je wenkbrauwen epileren.

make-up

Zorg ervoor dat je je wenkbrauwen epileert. Het is belangrijk dat je wenkbrauwen goed in je model geëpileerd zijn en alle wilde haartjes weg zijn gehaald. Wanneer je nooit je wenkbrauwen epileert adviseer ik je zeker niet ineens je hele wenkbrauw te veranderen voor je bruiloft! Kijk hiervoor uit!


Bruidsmake-up tip 4: Je bovenlippen harsen.

Hars je bovenlip. Wanneer je last hebt van donkere haartjes op je bovenlip zal ik deze absoluut weg halen of laten halen.


Bruidsmake-up tip 5: Plan je schoonheidsbehandelingen.

make-up

Let erop dat je je eventuele schoonheidsbehandelingen goed inplant! Stel een schoonheidsbehandeling niet uit tot het laatste moment. Alles waar je huid op kan reageren, zoals ontharingen of een peeling, laat je uiterlijk tot 1 week voor de grote dag uitvoeren. Stel je voor dat je huid ineens (anders) reageert op een schoonheidsbehandeling. Dan zit je straks op je bruiloft met een gevoelige en rode huid. En dat op zo’n mooie dag! Zonde toch? Geef daarom je huid genoeg tijd om te herstellen.

Delen: