Trendy communiefoto’s, een blijvende herinnering

Doet jouw zoon of dochter zijn/haar communie? Heb je nog foto’s nodig voor een kaartje of voor uitnodigingen? Daar kunnen wij voor zorgen! We garanderen dat we je communicant van zijn mooiste kant laten zien en dat je zoon of dochter straalt! Als hij/zij een leuk attribuut heeft dat samen op de foto mag, dan is dat geen enkel probleem. Dat kan een knuffelbeer zijn, een tennisraket, …

 

Een communiereportage

De gemiddelde duur van een standaard communiereportage is 30 tot 40 minuten. Dit gebeurt meestal in de studio maar het kan ook op een buitenlocatie. De foto’s die in die tijd worden gemaakt, zullen op de website verschijnen. Hieruit zal je zelf een selectie kunnen maken. Ook extra foto’s kan je via onze website bestellen. De mooiste foto’s kunnen we verwerken in communiekaartjes. Bij IPON hebben we verschillende soorten voorhanden.

 

Wat kost het plaatje?

Voor communiefoto’s hebben we een startbedrag van € 80. Hiervoor heb je 10 foto’s van 10×15 in een boekje en een gratis vergrote foto van 30×40. Als je de communiereportage wil combineren met een familieportret, dan vragen wij € 30 extra. We nemen dan extra foto’s die je afzonderlijk kan bijbestellen via onze website. De reportage duurt dan 1 uur.

Maak nu een afspraak!


Voorbeelden Communiekaarten
Voorbeelden Communiekaarten

Volg ons op Facebook!

Terug naar het overzicht

Terug naar het overzicht